Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu utk semua majlis dan juga membekalkan pelbagai jenis makanan lain termasuk kek2 yg semestinya sedap2 semuanya. Kami juga menerima tempahan kek luar dari Terengganu. Semua orang boleh menikmatinya. Terkini, Shita Food And Catering juga mula mengajurkan kelas....Nantikan info2 terbaru berkaitan modul kelas.

Tuesday, May 25, 2010

Makan2 @ Papardelle


Hor Fun


Shark Fin Soup


Pasta Napolitano
(penne)
the authentic souce ever!


BBQ Spring Chicken


ABC Special
jumbo size!
utk 4,5 org

3hari lepas ke kemaman, sbb ambik barang di Fast Bakery Supply
dah lama reserve...so saya gi tanpa rancangan awal..tetiba je
(maaf buat yg bertanya pasal choc rich brownise di kemaman, sbb sy tak inform lebih awal...)
bila nak balik KT, singgah makan di Papardelle (bersebelahan Balai Bomba Chukai, Kemaman, Tmn Chukai Utama)
2nd oulet.....1st di KSB
....pizza pun sedapp..

5 comments:

  1. salam ^_^

    seeeedaappppnnyeeee ABC!!!

    ReplyDelete
  2. kat mana 1 st outlet?
    nk gi ganu cuti sek ni..kemaman jauhnya,
    sy nk pi area marang je

    ReplyDelete
  3. slm sis , price dye caner ey ??

    ReplyDelete
  4. salam all...

    sorry tuan rmh lambat reply..

    cun09...liza jom ah kita naik kemaman skali..sy bwk pi sini

    ros..
    turun ganu laaaaa

    gee..
    kat entry dah sy bgtau..1st outlet di Kemaman Supply Base...tapi jauh abt 2 hrs dr marang..
    btw cuti skolah dah over :)

    shey..
    wsalam dear..price dia mmm...lebih kurang makan kat secret recipe :)dan yg sewaktu dgn nya

    ReplyDelete