Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu utk semua majlis dan juga membekalkan pelbagai jenis makanan lain termasuk kek2 yg semestinya sedap2 semuanya. Kami juga menerima tempahan kek luar dari Terengganu. Semua orang boleh menikmatinya. Terkini, Shita Food And Catering juga mula mengajurkan kelas....Nantikan info2 terbaru berkaitan modul kelas.
Wednesday, February 23, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Salam Kak Shita,
ReplyDeleteCantiknya kek carrot akak tu. Tergoda ida ni kak. Boleh sampai ke KL ke kek ni kak
makcik...aku ada gak beli bekas kek yang boleh bukak tu...tapi kenapa masa aku masuk bancuhan kek , dia melimpah keluar ke bghan bawah ???low quality ke?? biasa arr aku beli kat care4 ajer...last2 ke tong sampah geram punya pasal....huhuhuhu
ReplyDeletesuara kalbu
ReplyDeleteWsalam Ida....jgn ler gurau2 gitu...ida nak makan carrot cake tu ceduk dgn sudu ke bila dah bukak kotak pos laju nanti hehehehe.....konfem berkecai hehe...
rossysweety
ReplyDeleteko memang...tak suda2 baran..nge loyang kek pon ambik ati ye...hehe..biasanya loyang spring form tu utk kek yg ada tapak (base) mcm kek keju ke.. ke aiskrim..unbake cake...dll...jd tak meleleh keluar la ikut celah2 lorong tu...
tp nak elak kan mcm ko kena tu sonang ajo...lapik la kertas alas tu lebar sikit..gunting saiz lebih besar dr saiz loyang.. insyallah tak meleleh la kuar adunan tu..
haaa...dah jadik nanti jgn lupa pos kat aku skit nak rasa.....kek pisang gebu versi kau tu