Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu utk semua majlis dan juga membekalkan pelbagai jenis makanan lain termasuk kek2 yg semestinya sedap2 semuanya. Kami juga menerima tempahan kek luar dari Terengganu. Semua orang boleh menikmatinya. Terkini, Shita Food And Catering juga mula mengajurkan kelas....Nantikan info2 terbaru berkaitan modul kelas.

Wednesday, February 23, 2011

Carrot , Marble & Choc Rich Brownise


Carrot Cake with Cream Cheese Topping


Marble Cake

Choc Rich Brownise without topping
with topping rm50
without topping rm42
utk saya kalau makan brownise ni dah tak perlu topping sbb
dah manis n moist.

semua order ni dtg dari Universiti Malaysia, Terengganu (UMT)
tq.

4 comments:

  1. Salam Kak Shita,

    Cantiknya kek carrot akak tu. Tergoda ida ni kak. Boleh sampai ke KL ke kek ni kak

    ReplyDelete
  2. makcik...aku ada gak beli bekas kek yang boleh bukak tu...tapi kenapa masa aku masuk bancuhan kek , dia melimpah keluar ke bghan bawah ???low quality ke?? biasa arr aku beli kat care4 ajer...last2 ke tong sampah geram punya pasal....huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. suara kalbu

    Wsalam Ida....jgn ler gurau2 gitu...ida nak makan carrot cake tu ceduk dgn sudu ke bila dah bukak kotak pos laju nanti hehehehe.....konfem berkecai hehe...

    ReplyDelete
  4. rossysweety

    ko memang...tak suda2 baran..nge loyang kek pon ambik ati ye...hehe..biasanya loyang spring form tu utk kek yg ada tapak (base) mcm kek keju ke.. ke aiskrim..unbake cake...dll...jd tak meleleh keluar la ikut celah2 lorong tu...

    tp nak elak kan mcm ko kena tu sonang ajo...lapik la kertas alas tu lebar sikit..gunting saiz lebih besar dr saiz loyang.. insyallah tak meleleh la kuar adunan tu..

    haaa...dah jadik nanti jgn lupa pos kat aku skit nak rasa.....kek pisang gebu versi kau tu

    ReplyDelete