Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu utk semua majlis dan juga membekalkan pelbagai jenis makanan lain termasuk kek2 yg semestinya sedap2 semuanya. Kami juga menerima tempahan kek luar dari Terengganu. Semua orang boleh menikmatinya. Terkini, Shita Food And Catering juga mula mengajurkan kelas....Nantikan info2 terbaru berkaitan modul kelas.

Saturday, February 7, 2009

Beriani...!!!

tengah cedok kan nasi ..
Daging Masak Merah
Dalca
Ayam tgh digoreng..kat belakang rumah ni..
Ayam Goreng Berempah..

Tengahari tadi ada order nasi beriani untuk 150org...dr Ust Din untuk jamuan lepas solat zohor..di surau beliau sendiri...ust din ni selalu order beriani je...takmoh nasi2 lain dah...

6 comments:

  1. :) ..tq aishah...boleh cuba nanti buat..tp sana ada tak beras basmathi ye? aishah kat jepun kan..

    ReplyDelete
  2. rossysweety kalu nak belajo goreng ayam buat appointment dulu ehh...!!

    ReplyDelete
  3. peh...siap appointment tu...world member aku ni...terpaksa ambik nombor giliran..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. world tak world...lumrah alam hehehhhe

    ReplyDelete