Kegunaan rempah ni untuk lauk nasi minyak (ayam atau daging)..kerutub..rendang...kuah laksa (laksa kuah masak trg)...lauk nasi dagang..gulai kampung nasi putih..inti murtabak..inti karipap..dan beberapa lagi yg masakan yg boleh guna rempah ni...( berdasarkan apa yang customer bgtau dan pengalaman mereka menggunakan rempah2 ni )
Next entry nanti sy tunjukkan rempah beriani pulak ye...pon diproses sendiri..
Bagi yg berminat untuk dptkan sample percuma rempah ni (40gm), sila call @ sms saya ye!!!!....
saya anto e-mail aka comment kira boleh dapat fee sample tak akak??
ReplyDeletelengan aku ni dah lama tak libass org nie!!!!!....
ReplyDeletehe...he...tak sampai nak libas org..aku dok jauh ni..
ReplyDeletetak kire aahhh...
ReplyDeleteKt kedai mna biasa diletakkan? Somi sy p keje chendering, selu lalu bukit besar
ReplyDeleteKt kedai mna biasa diletakkan? Somi sy p keje chendering, selu lalu bukit besar
ReplyDeleteKt kedai mna biasa diletakkan? Somi sy p keje chendering, selu lalu bukit besar
ReplyDelete