Kami menyediakan perkhidmatan katering di sekitar Kuala Terengganu utk semua majlis dan juga membekalkan pelbagai jenis makanan lain termasuk kek2 yg semestinya sedap2 semuanya. Kami juga menerima tempahan kek luar dari Terengganu. Semua orang boleh menikmatinya. Terkini, Shita Food And Catering juga mula mengajurkan kelas....Nantikan info2 terbaru berkaitan modul kelas.

Monday, May 4, 2009

weekend di kemaman

Ni la aktiviti di kemaman tempoh hari.. Azlia Group buat sedikit jamuan untuk meraikan pekerja2 mereka sempena 'Hari Pekerja'..tak byk gambar yg boleh publish kat sini...disebabkan mutu gambar yg memaksa utk aku cuttttttt.....ada tu sampai 4 kali snap pun blom boleh lepas standard piawaian blog dapurshita ni hehehe..meh tgk gambar2 la dulu...

ni la aktiviti membuat puding tauhu..1230 mlm start buat..puding ni version kakak aku lerr..bersantan mantan..dia yg buat..aku susun buah je..

souvenirs untuk staff.... doorgift dari SFC

best corner..waiting cum living room

perabut2 dah di alih situ sini ...senang diorang nak makan bersantai kat lantai nanti

stationery corner.. di tingkat atas Azlia Edar..ofis pun di sini..nampak kat kaunter tu??...kakak aku tengah berlakon ke atau memang betul tgh wak keje..

console table dah ditransform kan menjadi serving table..okay ler tu.. menu nasi minyak (order dari Kak Ton)

antara staff yang datang..depa dtg by group..ada yg shift pagi n ptg.. dari outlet Pasar Azlia n Azlia Edar....tokey tgh entertain bdk2 keje... mcm sambutan hari raya pun ada rasa..

Okay la...ni aje yg sempat dikongsi...sesaje buat kenangan...moral nya..hargaila pekerja2 kerana mereka juga adalah sebahagian daripada perniagaan kita..

No comments:

Post a Comment