pudina tu hanya garnish sbb nak perabih daun yg ada balen buat beriani
rm8 untuk mcm yg diatas
rm10 dengan tambahan nenas , capsicum n oregano
saiz
saya tak gunakan acuan pizza
saiz ni boleh tahan besar
base (200gm) + topping (-+200gm) = 400gm more or less
minimum order
3 biji
dulu memang hari2 saya buat roti, donat sardin, donat kacang hantar ke 2,3 warung...lepas mula sibuk skit dgn aktiviti kek..stop hantar semua tu..
karipap, samosa yg frozen pun ada buat dulu..
time consuming..
chocolate filling
prune n cream cheese yg sengaja saya tabur
mengikut tekak saya ni!!...roti pun sedap kalau kita tabur dengan cream cheese..biarkan suhu bilik dulu..pastu ambik tabur je atas roti yg dah kembang..
sbb nya kita biasa tabur dengan mozarella atau cheddar kan..
so, cuba la...pastu jgn lupa tabur skit gula..untuk potong rasa cheese yg skit2 lemak2 masin tu...
seronoknya jadik ko...semua benda ko boleh buat...lebih2 lagik tang roti....teringin nak belajo tapi perkakas tak ada la pulak...arwah atuk aku selalu buat roti naik...sedap gila..bila masak ajer , abis.cucu2 dia makan....bengang ajer org tua tu....hehehehe
ReplyDeleteheheheh...meh la ganu ..nanti aku ajar ko buat roti freeeeeeee je...
ReplyDeleteroti org dulu2 takleh lawan kan...biar pon simple tapi nikmat ooo makan...